Kategorier
Kähler Boligudstyr

Kähler Boligudstyr

Kählers flotteste boligudstyr. Kähler kan det hele. På det danske marked inden for design til boligen kan der nærmest ikke nævnes andet end Kähler, hvis man leder efter det smukkeste keramik og porcelæn. Her hos Kop K tilbyder vi en masse af Kählers boligudstyr, deriblandt Kählers Sparedyr, Dekokugler, Ombria Skjuler, vinduesophæng, brevholder, bogstøtte, figurer, knager, vaser, højtalere og bakker.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 39
  DKK 4000
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Alt sammen udført i et overbevisende lækkert design, mens noget af det også har en funktion. Tag for eksempel Kählers sparedyr. Det er en sød, skinnende version af den klassiske sparegris og fås i både rosa, hvid, mørkegrøn og mint. Også Kählers lille højtaler er et absolut must indenfor stilren elektronik samt alle de andre, som Nobili, Unica Skjuler, Officina Brevholder, Lågkrukke, Tria Knag, Figur Kvinde, Omaggio stempelkande og Fugato Højtaler.

  Mangler du bare lidt elegance i vindueskarmen? Når lyset falder ind gennem ruden, om så det er den skarpe vintersol, der reflekteres i sneen, eller sommersolen på årets varmeste dag, er der altid noget, der bliver lyst op. Og har du en tom plads i vindueskarmen, der godt kunne trænge til opmærksomhed, så er Kählers boligudstyr også et go-to. 

  Et godt valg kunne fx være en af Kählers fine porcelænsfigurer eller en plante placeret i en urtepotteskjuler i Kähler-design. Også de fås i flere forskellige farver, og det er sikkert og vist, at lidt design-boligudstyr vil tiltrække den savnede opmærksomhed.  

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret