Kategorier
Kähler Candelina

Kähler Candelina

Elegante lysestager fra Kähler. Candelina er en serie af lysestager fra Kähler, designet af Marianne Nielsen, der står bag designet af flere serier hos Kähler. De smukke lysestager er et godt bud på, hvordan man (også) kan skabe julestemning og -hygge i et moderne hjem. Stagernes udformning henleder ens opmærksomhed på juletræets pynt – i form af en tromme, klokke, kugle og stjerne.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 101
  DKK 312
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Et enkelt og stilfuldt design, der kan lokke glade juleminder og godt julehumør frem hos enhver. De rare farver giver stagerne et elegant og behageligt udtryk, der giver julestemningen et ekstra pift. De juleskønne lysestager kan sagtens pynte og pryde enkeltvis. 

  Men man kan med fordel have to eller flere – og forskellige – stager stående sammen, idet de giver et fantastisk udtryk, når de står i flok og lyser og emmer af hygge og varme. Står de fire sammen, kan de med lethed være et fint bud på en alternativ og moderne adventskrans.

  Ikke kun til jul. Selv om Candelina-stagerne måske mest minder om juletid og julepynt, er der ingen grund til at pakke dem væk, når julen er ovre. De kan sagtens stå fremme og pryde dit hjem hele året, og der er masser af grunde til at hygge videre ind i det mørke januar. Men hvad også med lidt efterårshygge med levende lys i skønne stager på en bakke fuld af kastanjer eller pyntegræskar? 

  Og i selskab med en frisk buket fra haven kan dit stearinlys lyse smukt fra toppen af en Candelina-stage og sprede forårsstemning i ethvert hjem.

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret