Kategorier
Kähler Fiora

Kähler Fiora

Farvefyldte kontraster forenes i Kählers Fiora-serie. Stine Goya er en dansk modedesigner, der er bedst kendt for sine farverige designs. Der er noget skulpturelt over hendes tilgang til tøjdesignet, og derfor er det også helt oplagt for hende at designe en serie for Kähler. Det er blevet til Kählers Fiora-serie, som viser en kontrastfyldt leg med farver. Tag for eksempel et kig på Fiora-fadet i pink og gul.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 499
  DKK 900
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Fadet egner sig perfekt til en flot servering - maden vil være i godt selskab med de gule former, der står i kontrast til den lyserøde farve. Så er der også opsatsen i blå og bordeauxrød. Vasen er bordeaux udenpå og mørk blå indvendig. De mørke farver henleder tankerne på efterår, de passer perfekt sammen og kan derfor være en stilren, men legende ramme om en stueplante. 
     
  Design, design, design. Når Stine Goya møder Kähler er der for alvor tale om dansk design. Det er mere end 175 år at den første Kähler-vase blev fremstillet, og i dag ser vi blot, hvordan det danske designfirma, ved hvor det skal hen. Det skal fremad og bryde rammerne for, hvad vi betragter som design. 

  Lige præcis sådan et skridt har Kähler taget med den flotte Fiora-serie, der kan pryde ethvert hjem og udfordre sanserne på smukkeste og bedste vis. 

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret