Kategorier
Kähler Hammershøi

Kähler Hammershøi

Hammershøi serien fra Kähler er en lang række produkter, som har det til fælles, at de alle er prydet med vertikale striber. Det er slet ikke kun Kähler vasen Omaggio, som er værd at købe hos Kähler for firmaet, som har en lang historie bag sig kan prale af mange forskellige produkter, som alle sammen har deres egen stil og deres eget udtryk og dette er ikke en undtagelse når det gælder Hammershøi kollektionen.

I serien Hammershøi finder du et bredt udvalg af produkter og hver en genstand er unik på dens egen måde og har et udtryk, som er æstetisk smukt og giver et frisk pust til hverdagsgenstandene du har stående derhjemme. I Kählers bedste ånd finder du en lang række forskellige vaser, som alle er prydet med de fine og karakteristiske vertikale striber. Det yderste af striberne er hvidt og det inderste af striberne har en anden farve, som kan være alt fra dyb rødlig lilla til helt lys blågrøn. Du kan også finde fine bonbonnierer, som du kan finde frem hvis du vil byde dine gæster

på noget til den søde tand eller hvis du selv vil nyde dit eget selskab og købe lidt lækkert som også skal tage sig godt ud. Helt klassiske skåle finder du også, som du både kan servere mad i og andre pynteting så som nøgler, hvis skålen står på bordet ude i gangen. Du finder også produkter fra Hammershøi, som ikke kun er lavet af det karakteristiske keramik med striberne, men som også er lavet af glas. Dette gælder blandt andet karafler i forskellige størrelser, som har en keramikprop lavet af porcelæn med striber.

Samtlige genstande fra Hammershøi har et venligt og indbydende udtryk, og produkterne indbyder til, at man tager dem i brug og anvender dem og inkorporerer dem i ens dagligdag.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 119
  DKK 1400
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret