Kategorier
Kähler Kaolin

Kähler Kaolin

Kähler Kaolin kombinerer minimalisme med funktionalitet. Kähler har endnu engang skabt et enkelt og smukt design. Denne gang er det sket i samarbejde med den danske designer Cecilie Manz, der med Kaolin-seriens enkelhed har haft fokus på nordisk minimalisme og funktionalitet. Kaolin-serien består først og fremmest af elegante hvide tallerkner, kopper, skåle og kander i benporcelæn. 
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 79
  DKK 480
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Benporcelæn kendetegnes ved en fin elfenbensfarve og en modstandsdygtighed overfor skår. Måden hvorpå det er fremstillet adskiller sig fra almindeligt porcelæn og resultatet er et varmere og mere rustikt udtryk. Porcelænsartiklerne suppleres med ovale højglanspolerede bakker i rustfrit stål og serveringsbakker i træ. Det er således en interessant materialesammensætning, der karakteriserer Kählers Kaolin-serie. Træets og stålets modspil til det hvide benporcelæn, giver Kaolin-serien kant, mens kombinationen af materialer gør serien levende og dekorativ.

  Med Kähler Kaolin får du høj kvalitet. Kähler har gennem mange år vist sig at være blandt de førende keramikere på markedet – også på den internationale scene. Hvis du vælger produkter fra Kähler er du garanteret god kvalitet, tidløse og moderne design og dermed produkter, du kan have de næste mange år og Kaolin-serien er ingen undtagelse. 

  De stærke materialer forlænger holdbarheden og det tidløse design gør, at det aldrig går af mode. Desuden er Kaolin-serien praktisk og multifunktionel, mens det minimalistiske og enkel design gør, at produkterne passer til ethvert hjem og til ethvert andet stel.

  Med boligartikler fra danske Kählers Kaolin-serie, er du i hvert fald helt sikker på at tilføje multifunktionel elegance og rustik eksklusivitet til dit hjem.

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret