Kategorier
Kähler Love Song

Kähler Love Song

Unikke Love Song vaser fra Kähler. Mærket Love Song er den moderne serie af vaser fra Kähler, designet i smukt og råt stentøj. Vaserne er dekoreret med ord fra de store kærlighedssange, såsom ”All You Need is Love”, "It Had to be You"og ”Love Me Tender”. Heraf kommer seriens navn Love Song. Inden i er vaserne glaseret i enten kalkhvid eller gråblå. Ligeledes produceres vaserne i mange forskellige farver og kommer i 4 forskellige størrelser.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 159
  DKK 400
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Der findes både stor, mellem og lille udgave, samt den nye miniudgave på sine 12,5 cm i højden. Love Song vaserne står stærkt og smukt, hvad enten de står som enkeltvis eller i par. Det gode ved vaserne er at du kan mixe og matche vaserne, i farver og størrelser, som det passer dig, og du vil stadig får et flot resultat.

  Råt og naturlige materialer. Vaserne fremstår i råt design med sit ubehandlet stentøj, som passer ind i alle hjem og indretnings stile, takket være nutidens mange trender med naturlige materialer. Love Song serien er har set dagens lys takket være designerne Jelena Schou Nordentoft og Ditte Reckweg, som også står bag Omaggio vasen.

  De minde farver som Love Song vaserne består af, er med til at give et smukt sammenspil mellem vasen og farverige blomster. Samtidig er den ret afdæmpet, så den ser sig godt ud i nærmest hver indretningsstile. Med de unikke vaser fra Kähler får du nyt liv i dit hjem og din indretning. 

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret