Kategorier
Kähler Mano

Kähler Mano

Mange farvemuligheder med Mano fra Kähler. Kähler Mano er en af den danske designkædes mest populære serier og er designet af Jeanette List Amstrup. Inspireret af kreativ keramik, bløde former og minimalistisk design, passer Mano-serien ind i mange forskellige typer af hjem. Mano kommer i mange forskellige farver, hvilket gør det utroligt sjov at blande de forskellige genstande fra serien i forskellige farver.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 128
  DKK 400
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Du kan vælge forskelligfarvede kopper og give morgenmaden et sjovt twist eller vælge at dine små tallerkner skal have ét farvetema og dine tallerkner til hovedmåltidet en anden. Det er kun fantasien der sætter grænser! 

  Kreativ keramik. Mano betyder hånd på spansk og serien bærer også præg af, at den er designet med håndens anatomiske udformning og praktiske anvendelighed for øje. Særligt koppernes særlige struktur egner sig perfekt til håndfladens greb og giver en komfortabel oplevelse. 

  Kählers Mano-serie byder på tallerkner i flere størrelser, skåle med låg, en sjov pæreformet lågskål, tidløse sukkerskåle, elegante kopper med et twist, unikke kander til din yndlingsdrik og sidst men ikke mindst de charmerende tekander i livlige farver. 
  Hvis du er klar til at pifte dit liv op og introducere kreativ keramik i dit hjem, så er Kählers populære Mono-serie klar til at flytte ind på dine hylder og dit spisebord.

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret