Kategorier
Kähler Nobili

Kähler Nobili

Vinteren kommer til live i hjemmet. Nobili er en juleserie hos mærket Kähler, som har smukke dekorative kugler til vinduet eller juletræet samt lysestager i en klassisk og moderne stil. Med pastelfarver og minimalistiske former kan denne serie bringe et julelandskab til live hjemme i stuen. Lysestagerne til fyrfadslys har små huller i overfladen, så lyset skinner igennem og skaber en hyggelig stemning om aftenen, hvilket varmer især i de mørke vintermåneder.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 101
  DKK 234
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  De dekorative vinduesophæng er i samme stil som de kugleformede fyrfadsstager. De har ligeledes huller i overfladen, så lyset kan skinne igennem og efterligne små stjernehobe. Hullerne i fyrfadsstagerne skaber levende skygger og mystiske mønstre på væggene. De dekorative kugler til juletræet købes i tre forskellige størrelser. 

  De giver juletræet en charme, der er både klassisk og hyggelig. De fuldender det elegante look, som Nobili serien bringer.
  Snebolde og juletræer hører med til vintersæsonen, og det giver den moderne stue et look, der både er varm og samtidig stilren. Det er en serie, man kan samle på, og for hvert emne man har, kommer hjemmet et skridt tættere på at ligne et ægte vintereventyr. 

  Med dette mærke får man det enkle, moderne og stilfulde frem for det overdrevne og voldsomme. De blege farver samt kegle- og kugleformerne står i kontrast til den rå keramik og giver et helt specielt look. Hvis man kan lide fornemmelsen af den bløde sne, der daler fra himlen eller elsker træer med julelys, bør man overveje Nobili, for med lysende snebolde og juletræer i hjemmet er det som at gå en tur i et funklende, snedækket vinterlandskab.

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret