Kategorier
Kähler Omaggio

Kähler Omaggio

Den smukke vase Omaggio fra Kähler har de seneste år fået en helt speciel status og kan ses i mange hjem landet over. I 1839 blev Kähler skabt og dette skulle lægge grundstene til fremtiden, hvor dette mærke i høj grad skulle forbindes med de smukke vaser med bløde former og horisontale striber. Kähler er lig med smukt design og kunsthåndværk, hvor kvalitet er i højsædet.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 134
  DKK 2000
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Hos Kähler går man ikke på kompromis og heller ikke når det gælder den karakteristiske Omaggio vase. Igennem tiden har mange forskellige kendte designere været tilknyttet Kähler og denne lange historie med Kähler har dannet grundlaget for et firma, som i dag sælger vaser til hele landet og som især er kendt for deres vaser.

  Omaggio vasen fik i 2014 et comeback da der i forbindelse med vasens 175 års jubilæum blev lavet en jubilæumsversion a vasen, som havde tværgående messingstriber. Med denne jubilæumsvase formåede Kähler at skabe et produkt, der passede lige ind i tidsånden, hvilket kom til udtryk i den massive opmærksomhed som vasen fik og de mange vaser, som blev solgt. Det store fokus på Omaggio vasen i 2014 har også gjort, at der den dag i dag bliver solgt endnu flere Omaggio vaser, af den helt klassiske slags med de ensfarvede tværgående striber. Mange anvender Omaggio vasen som et kunststykke i sig selv og har vasen stående alene uden noget i den. Og på denne måde fungerer vasen rigtig godt. Man kan dog også vælge at placere friske, afskårne blomster i vasen, hvilket vil skabe et godt, samlet udtryk. Hvis man har den klassiske Omaggio vase i sort og

  hvid kan man for eksempel vælge at placere nogle meget farverige blomster i vasen, hvilket vil skabe en kontrast og få blomsterne til at stå særligt frem samtidigt med, at vasen også vil se godt ud ved siden af de sprælske farver. Blomsternes lodrette stilke vil passe godt til vasens horisontale striber og de vil således komplimentere hinanden rigtig godt.
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret