Kategorier
Kähler Ombria

Kähler Ombria

Unik og rå Ombria serie fra Kähler. Kählers rustikke Ombria serie er fremstillet af råt stentøj. Designet er autentisk og nordisk inspireret. Det dybe hav, kystlinje og Nordens teksturer har ligeledes været en stor inspiration for Anders Arhøj, som er designeren bag den unikke Ombria serie fra Kähler. Den unikke serie byder blandt andet på vaser, skåle, lysestager, tallerkner og krus i råt og mat design.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 103
  DKK 320
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Seriens stilart skaber en kontrast mellem det blanke, det matte og det tilfældige som er med til at gøre serien ekstra unik og spænende. Det klassiske og keramiske stentøjs struktur kommer ekstra meget til udtryk i seriens vaser. Her der i designet fine detaljer der refererer til det østlige keramik og alligevel har træk fra Norden og den vilde natur. Det er design som dette, der er med til at gøre Kähler så spændende et designbrand. 

  Giv din personlige indretning et skud af dansk design med en rustik Ombria vase fra Kähler. Få et rustikt og flot middagsbord med Ombria serien.

  Ombria serien består, foruden af vaser og lysestager, også af et rustikt spisestel i støvede farver som matcher seriens vaser og lysestager. Stellet er designet i matte og blanke kontraster som er med til at give serien et fascinerende og spændende udtryk. 
  Fælles for hele Ombria serien er at de 4 farver, marmorhvid, granitgrøn, måneskinsblå og skiffergrå går igen igennem hele seriens produkter. 

  Du kan kombinere farverne som du lyster og hermed skabe din egen stil og give dit middagsbord et personligt præg når du skal dække bord.
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret