Kategorier
Kähler Stel

Kähler Stel

Vælg lige det Kähler stel der passer ind i dit hjem. Hvis du skal vælge et nyt stel til boligen og ikke er sikker på hvilket, så er det en god idé at rette opmærksomheden mod Kählers mange stel. Her sikres du nemlig høj kvalitet og smukke nordiske designs.
Danske Kähler har gennem de seneste mange år udviklet en række keramiske kvalitetsstel – herunder serierne Hammershøi, Ursula,
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 99
  DKK 1290
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Baristo, Mano, Kaolin, Ombria og det måske mest kendte Omaggio. Alle stel kendetegnes ved, at de har et eksklusivt nordisk udseende og de er ideelle, når familien skal samles i det danske hjem. De fine og stilsikre Kähler-stel fås i fine farver med bløde former. Til de fleste stel hører også andre boligartikler, som for eksempel lysestager, opbevaringsskåle og mælkekander. Det er derfor muligt, at overbringe dit yndlings Kähler stels kendetegn til andre steder i boligen.

  Stel fra Kähler – god kvalitet og tidløst design. Et stel er ofte noget der bruges rigtig meget i hverdagen, men også noget der forventes at holde i mange år. Det stiller krav til flere ting; for det første skal stellet være god kvalitet, så det kan modstå at blive brugt dagligt. For det andet er designet også vigtigt for, hvorvidt et stel holder i mange år. Hvis du vælger et stel, der kun er midlertidigt moderne, vil der være større sandsynlighed for, at det bliver udskiftet før end nødvendigt.

  Når du vælger et stel fra Kähler er du sikker på, at kvaliteten er i top og at det fine design er tidløst og moderne mange år frem.

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret