Kategorier
Kähler Unico

Kähler Unico

Kähler Unico er en kollektion af stentøj, som inkluderer smukke keramikgenstande, som alle har et unikt udtryk og som er anderledes end mange andre klassiske vaser og genstande som man ser alle steder. Mange vil tænke på den klassiske Omaggio vase når man tænker på Kähler og man vil måske derfor være tilbøjelig til at tænke, at samtlige af Kählers produkter er prydet med de karakteristiske, horisontale striber.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 311
  DKK 2670
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Dette er dog ikke tilfældet da en kollektion som Kähler Unico ser væsentligt anderledes ud. Fra kollektionen Kähler unico finder du blandt andet et fad, som er cirkelformet og som har et venligt udtryk. Fadet kan både bruges som en tallerken, til at servere med eller simpelthen som en pyntegenstand, som man blandt andet kan have fyrfadslys eller små sten og muslinger ovenpå. 

  Du finder også skåle fra Unico som også har et venligt kunstnerisk udtryk og som både kan bruges til en dejlig efterårssuppe eller lidt lækkert lørdagsslik. Med Unico-serien har Kähler også udviklet vaser og disse vaser er væsentligt anderledes end den klassiske Omaggiovase. 

  For de er kuglerunde og hullet til blomster og planter er så småt, at man ikke kan have mere end et par blomster deri. Denne vase er indbydende og vil pynte på ethvert bord og kan fås i farverne okkergul og mosgrøn. En større vase kan også findes hos Unico kollektionen og den er så stor, at den kaldes en gulvvase. Den kan blandt andet findes i en gråmeleret, sort farve.

  Til fælles for produkterne fra Unico serien fra Kähler er, at alle produkter står på en slags fod, som vender op og ned på den gængse måde at opfatte vaser og urtepotter på. Uanset hvad du bruger de smukke stentøjsprodukter til vil du opleve, at de er unikke på hver deres måde. De kan alle sammen kombineres da de har nogle lighedspunkter som gør, at de ser godt ud i en større helhed hvis de står sammen og pynter i dit hjem.
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret