Kategorier
Kähler Urbania Lyshuse

Kähler Urbania Lyshuse

Urbania-lyshuse fra Kähler skaber maksimal hygge i danske hjem. De fine Urbania-lyshuse fra Kähler er inspireret af gammeldags og traditionel julepynt, men med en nyfortolkning, der kan bruges til at skabe hygge i hjemmet hele året rundt. Urbania-serien består af en hel familie af forskellige huse i forskellige former, størrelser og design. De afspejler en moderne fortolkning af byrummet og fås blandt andet både i form af et pakhus og et atelier. 

Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 116
  DKK 195
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Husene fås i sæt og i forskellige størrelser og der er derfor mulighed både at placere de store modeller direkte på gulvet og de mindre modeller på hylder, borde og i vindueskarme. De kan både stå alene og pynte, eller samles med andre lyshuse, men ligeledes indgå i fællesskab med andre typer lysestager

  Det simple og elegante design gør, at lyshusene passer til stort set alle andre boligartikler. Desuden kan nogle af lyshusene benyttes både inde- og udendørs.

  Lad Kählers smukke lyshuse pryde hjemmet. De keramiske lyshuse har et elegant og eksklusivt udtryk og Kähler har endnu engang skabt klassisk keramik i et smukt og nordisk design. Kähler er kendt for – gennem de seneste 150 år – at skabe klassisk og moderne keramik af meget høj kvalitet. 

  Derfor er du også sikker på, at Urbania-serien lever op til Kählers høje kvalitetskrav og -standarder. De flotte lyshuse er skabt til at fylde boligen med hygge, idet husenes små vinduer sørger for et hyggeligt og behageligt lys. De lægger derfor op til masser af hygge i et behageligt og afslappende miljø.
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret