Kategorier
Kay Bojesen Abe Mellem

Kay Bojesen Abe Mellem

Den flotte legetøjsabe fra Kay Bojesen

Den figur, vi nok kender Kay Bojensen allerbedst for, er aben. Den er ikke hans første figur i rækken, men det er alligevel den, der står på langt de fleste pyntehylder eller hænger i reolerne rundt i Danmark. Og det smarte ved den er nemlig, at den kan bevæge sine arme eller ben, så den kan hænge i alle mulige sjove stillinger eller bare side på en hylde og kigge ud over stuen. 
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 149
  DKK 2995
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Aben er produceret, ligesom de mange andre figurer, i teaktræ. Men store dele af aben er produceret af limbatræ, som stammer fra Vestafrika og bruges til mange ting. Og det er med til at give aben sin flotte, mørke farve, som vi kender den. 
  Lille, mellem, stor – Saml din abefamilie
  Aben kan du få i flere forskellige størrelser. Udover aben på 28 centimeter kan du få en større én på 33,4 centimeter samt en mindre abe på 26,5 centimeter. Så hvis du vil, kan du samle alle tre og sætte dem ved siden af hinanden. Hvis du vil, kan du lave en lille udstilling, hvor én af dem kan hænge i hylden, én kan sidde, og én kan ligge. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser. Du kan sågar sammensætte et lille landskab med elefanter, heste, fugle og de mange andre af Kay Bojesens figurer. 

  Og hvis prisen er for dyr, kan du betale over flere måneder, for en sådan abe er du nødt til at have i dit hjem.
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret