Kategorier
Kay Bojesen Nissehue lille

Kay Bojesen Nissehue lille

Få dine Kay Bojesen dyr i julestemning

Så er det på tide at få designerklassikerne fra Kay Bojesen i julestemning med denne lille nissehue. Nissehuen er lavet i et rødt og hvidt design i malet bøg og har en fastgjort elastik i enden, så man kan være sikker på at huen ikke bare lige falder af hovedet. Bøgdesignet gør huen mere holdbar, og giver dig dermed julepynt, som kan holde i flere år. 
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 149
  DKK 150
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Nissehuen passer perfekt til den mindste af træaberne, men kan sagtens også passe de fleste af de andre designerdyr. Nissehuen tages nemt af og på, og man kan altså med lethed klæde sine Kay Bojesen dyr af og på med nissehuen. Man kan enten skifte mellem hvilken en af dyrene, som er mest i julestemning, eller man kan vælge at købe en til hver af sine designerdyr. 
  Nissehuen er en super måde pynte sit hjem op med stil, hvor man kan lade sit hverdagspynt får et nyt look, som passer til årstiden. 

  Den helt perfekte julegaveidé

  Nissehuen er den perfekte jule- eller adventsgaveidé til ens nærmeste. Nissehuen kan både gives til dem som allerede har et Kay Bojesen dyr, eller som en tilbehørsgave samme med en af Kay Bojesen dyrene. Det kunne f.eks. være den mindste af træaberne. Nissehuerne bringer julestemning og glæde til hele familien.
  Pynt dit hjem op til jul med nissehuerne fra Kay Bojesen, så alle, både dig og Kay Bojesen dyrene, kan komme i en rigtig julestemning og være klar til hjerternes fest. 

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret