Kategorier
Kay Bojesen Abe

Kay Bojesen Abe

Kay Bojesen aben er blevet til 3 forskellig aber nu. De to nye er i andet træ. Den ene Abe af Kay Bojesen Lille er i Røget Eg og Eg den anden Abe af Kay Bojesen Lille er i Eg og ahorn. Kaj Bojesens første Abe er med årene blevet fast inventar i mange hjem og sjældent har en lille træfigur vundet så mange personers hjerter som det er tilfældet med denne lille fyr. 
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 29
  DKK 9999
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Aben så først dagens lys i 1951 og siden da er den blevet et ikon i den danske kultur. Hvad enten det er til dåb, til konfirmation eller til andre store begivenheder livet igennem, så er Kay Bojesen aben en oplagt gaveidé og det er da også tit i gave, at man erhverver sig den lille fyr.

  Aben er lavet af teak- og limbatræ og måler 20 cm. Aben er yderst smuk, som den hænger der på hylden eller på stolen og man kan ikke undgå at trække på smilebåndet når man ser træfiguren, med det fine, subtile smil og de lange arme, som er lige til at kramme. Som var det en rigtig abe, kan Kay Bojsen aben både hænge i armene og i benene, hvilket giver et hav af muligheder for hvordan den kan pynte i stuen, på værelset eller et andet sted i hjemmet. Den kan også være behjælpelig med at holde i en halskæde, en lille trøje eller lignende ting, så udover at pynte kan den også opfylde et funktionelt behov.

  Samtlige af Kay Bojesens aber er dansk-producerede og er håndlavede, hvorfor du får en helt unik ven i den fine abe. At være et ikon kræver, at man opretholder en høj kvalitet og det sker også i produktionen af denne lille abe. For med alle sine 31 dele er Kay Bojesen så unik som var det en rigtig abe fra junglen.

  I hele sit liv, vil Kay Bojesen aben fortsætte med at udvikle sig. For eventuelle farvenuancer fra træet vil på grund af lys og luft ændre sig således, at farven med tiden bliver mere ensartet og mere varm. Selvom den ændrer sig udenpå vil den dog altid have det samme store hjerte, som den bliver født med.
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret