Kategorier
Kay Bojesen Bjørn

Kay Bojesen Bjørn

Kay Bojesens bjørn er en klassier

Bjørnen fra Kay Bojesen er nok en af de mest berømte figurer i dansk designhistorie. Denne lille bjørn har bøjelige led og nakke, så den kan indtage en række forskellige positioner. Den pynter op i stuer, alrum og på kontorer over hele landet. Bjørnen af træ minder mange af os om vores barndomshjem og pynter i dag i vores eget hjem. 
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 699
  DKK 700
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  De fleste mennesker får deres Kay Bojesen figurer som gaver til jul, fødselsdag, konfirmation eller i studentergave. På den måde giver hver enkelt figur den glade modtager et ekstra lille minde med på vejen. Alle træfigurerne er lavet af træ af høj kvalitet, og de holder i mange år fremover. Figurerne fylder ikke meget, men skaber en bestemt stemning i de rum, de er i. 
  Bjørnen fra Kay Bojesen er for alle

  Kay Bojesens træfigurer findes i alt fra danske hjem til førende kunstmuseer verden over. Bojesen udviklede oprindeligt sin serie af træfigurer til sine børn. Det var altså ment som solidt og sundt legetøj. Det er dog de færreste, som i dag benytter de elskede og stilrene figurer som legetøj. Ikke desto mindre fortæller denne historie noget om, hvordan vi i Skandinavien anskuer design. Skandinavisk design er stilrent, enkelt, holdbart og af høj kvalitet. Det er derfor, vi er så stolte af vores designtradition. Blandt de mest berømte designere er Kay Bojesen, fordi han har skabt denne serie af klassiske træfigurer, vi alle elsker. Du kan købe bjørnen her på hjemmesiden allerede i dag. Vi er sikre på, at den kommer til at skabe glæde der, hvor den skal bo fremover. 

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret