Kategorier
Kay Bojesen Flodhest

Kay Bojesen Flodhest

Kay Bojesens Flodhesten - klassikeren fra 1955

Kay Bojesens små, søde dyrefigurer har længe været populære i det stilfulde hjem. Kay Bojesen Flodhesten blev designet i 1955, og den er en ægte klassiker. Den fås i to varianter, både i eg og en lidt større i sortmalet bøg. Flodhesten er designet med det formål at holde styr på blyanten - og det gør den med stil. Det er på Flodhestens mund, at der hviler en lille blyant, hvis man vælger Flodhesten af eg, og et lille stykke kridt, vælger man den af sortmalet bøg.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 699
  DKK 700
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Fantasifuld og designikon på samme tid

  Tegneredskaberne lægger op til, at man tegner på Flodhestens flade ryg og sider. Dermed er Flodhesten både af værdi for børn og voksne. Børnene kan tegne på den kære Flodhest, mens voksne kan nyde det smukke design. 

  Flodhesten er også den perfekte gave, hvad enten der er tale om barnedåb, konfirmation, studentergave, bryllup eller blot en værtindegave til en højt elsket veninde. Flodhesten viser den side af dansk design, når det er bedst. Så mangler du en gave til en af dine nærmeste, er Flodhesten et sikkert valg. Eller måske har du en tom plads i vindueskarmen, der kalder på et fantasifuldt design. Så er Kay Bojesens dyrefamilie også stedet.    

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret