Kategorier
Kay Bojesen Fugl

Kay Bojesen Fugl

Kay Bojesen Fugl, perfekt til det skandinaviske hjem

Kay Boyesen er en af de helt store baroner inden for skandinavisk design og interiør. Stort set alle danske hjem har en Kay Bojesen figur til at pryde og pynte i hjemmet. Der findes mange forskellige figurer, og stort set alle tager udgangspunkt i dyr. 
Disse fugle er særlig populære, måske fordi de på mange måder repræsenterer den skandinaviske natur. Det naturlige element i Kay Bojesens fugle giver dem et tidsløst udtryk, da menneskerne konstant forsøger at komme tilbage til naturen og deres rødder, når distancen bliver for stor. Det kan disse fugle være med til at udtrykke i ens indretning af boligen.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 319
  DKK 1040
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Derudover er sangfuglene lavet af træ, hvilket både passer ind i det skandinaviske design, men som samtidig også styrker det naturlige udtryk hos disse fugle. 

  Det store udvalg gør, at der findes en sangfugl til enhver smag

  På trods af at motivet overordnet set er det samme, findes der utrolig mange forskellige Kay Bojesen fugle, som alle passer ind i forskellige hjem. 

  På trods af, at de alle er lavet af træ, vil man opleve en variation både i træsort samt, hvilke farver fuglene er malet i. 
  Nogle af fuglene er langt mere beskedne, da det naturlige træudtryk står alene, enten med naturtræ eller røget træ, mens andre fugle er malet i spraglede farver, såsom gul og rød. 

  Derudover kan man også få forskellige fuglearter, såsom måger, søpapegøjer eller et lille spurvepar. Man vil uden problemer kunne finde noget, der falder i ens smag. 
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret