Kategorier
Kay Bojesen Gardere

Kay Bojesen Gardere

Kaj Bojesen Gardere er symbolet på den danske nation

Når turister tager fra Danmark efter en god lang ferie er der nogle bestemte souvenirs, de har med hjem i kufferten – én af disse er en garde, da det kun er her i Danmark, at disse er et symbol på kongedømmet. 

Der er endda skrevet sange om garder med deres bjørneskindshuer, så derfor er det tydeligt at sige at Kaj Bojesen har ramt plet, da han designede den første af sine garder. I dag findes der flere forskellige slags, hvoraf garderen Fanebæreren, Trommeslageren og den menige med geværet er yderst populære blandt turister, men også blandt danskere, der pynter deres hjem med flere af Bojesens træfigurer. 
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 599
  DKK 600
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Man kan ikke sætte en finger på kvaliteten

  Der findes mange forskellige slags nips og pyntegenstande på markedet, dog findes der ingen af bedre kvalitet end den man finder med disse gardister, der er håndlavet af træ, udvalgt grundet dets struktur og farve, hvorefter de individuelle dele er malet og sat sammen korrekt. For samlere er disse gardister en perfekt gave, da mange går op i at have et helt sæt. 

  Køber man en Kaj Bojesen gardist til ens eget hjem skal man naturligvis vælge, hvilken eller hvilke, der passer til ens personlige stil og indretning, dog vil et helt sæt altid være at foretrække. Skal man besøge venner eller forretningsforbindelser i udlandet kan disse træfigurer være den perfekte gave, der ikke alene symboliserer nationen, men som også giver et smukt billede af den danske kvalitet.
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret