Kategorier
Kay Bojesen Hest

Kay Bojesen Hest

Den populære Hest fra Kay Bojesen 

Der er mange populære figurer i serien fra Bojesen, men denne hest må siges at være en af de mest populære. Det er også én af de ældre figurer, da den er helt tilbage fra 1930. Du kan få hesten både i mørk og lyst træ. Den mørke er i olieret teaktræ og den lyse i bøgetræ. For at skabe et fint farvespil kan du eventuelt anskaffe dig dem begge. 
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 599
  DKK 800
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Hesten er relativ stor, så hvis du skal have den stående på hylden, skal du være sikker på, at den kan være der. Den er nemlig 14 centimeter og 15 centimeter bred. Hestens form og udseende har den fra de gamle gyngeheste, som var noget af det første, der blevet lavet fra Kay Bojesen

  Unik figur bliver helt din egen

  Det smukke ved figurerne fra Kay Bojesen er, at hver figur bliver din egen personlige. Hvis du nærstuderer træet, når du kommer forbi en figur, vil du opdage, at de aldrig er ens. Derfor kan du også roligt gå ud og købe en hest som en gave, til én du holder af og sige, at den er unik. For det er den. 

  Udover det så er figurerne også til at lege med. De var ment som legetøj, da de blev lavet i starten. Derfor kan du roligt lade børn lege med hesten i ny og næ. Fordi der er ikke er snore og stykker, der kan knække af, kommer de nemlig ikke til skade. 

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret