Kategorier
Kay Bojesen Jul

Kay Bojesen Jul

Fejr julen med Kaj Bojesen

Foruden adventskranse, brunkager og duften af gran er der næppe noget mere ikonisk i juletiden end de flotte træfigurer fra Kaj Bojesen. I forvejen kendt for sine træfigurer som den hængende abe eller de farverige fugle af træ, er den danske designer også kendt for sit ikoniske julepynt, som julemand, Skiløber Datti pige samt Skiløber Boje dreng.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 449
  DKK 474
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Med den søde juletid over os, er det et oplagt valg at investere i de ikoniske julefigurer, som har været i produktion siden 1940’erne. Julefigurerne bærer også 

  Alle produkterne fra Kaj Bojesens julekollektion er fremstillet af massivt bøgetræ, som efterfølgende er malet. Det garanterer dig et stykke vedligeholdelsesfrit julepynt, som dig og familien kan få glæde af mange år fremadrettet. 
  Et traditionsrigt samleobjekt 

  En af de ting, der kendetegner julen, er de mange traditioner som man med familie og venner samles om. Derfor er Kaj Bojesens julegenstande oplagte som samleobjekt, enten for dig selv eller en du holder af. Samtidigt er de traditionsrige genstande oplagte til at gå i arv fra generation til generation, så dine børn og deres børn ligeledes oplever juleglæden ved de smukke træfigurer ved juletid. Genstandende i bøgetræ kan også anvendes i juledekorationerne eller et nisselandskab. 

  Hold gensynsglæden og traditionerne i live med Kaj Bojesens ikoniske juleserie, der spreder smil år efter år. 
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret