Kategorier
Kay Bojesen Kanin

Kay Bojesen Kanin

Lækker trækanin designet af Kay Bojesen til stuen eller børneværelset

Kay Bojesen har længe været en af Danmarks mest prominente designere når det kommer til ting til hjemmet. Særligt firmaets træfigurer i forskellige dyremotiver har efterhånden fundet plads i mange af de danske hjem. 
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 649
  DKK 650
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Her pryder de hylder, borde og bogreoler landet rundt. Deres popularitet skyldes ikke mindst det raffinerede håndværk, de sjove motiver og den lækre kvalitet af materialerne. Med denne trækanin kan du også få del i de lækre produkter fra den danske designer. 
  Kaninen er produceret i smukt bearbejdet træ og fine runde former.

  Pift ethvert rum op med trækaninen fra Kay Bojesen

  På grund af dens universalitet kan denne trækanin stå i de fleste rum. Især ville den passe perfekt som et sjovt indslag i stuen eller som en naturlig del af den hyggelige stemning på børneværelset. Kaninen er ikke designet til at være legetøj, men du kan alligevel have sjov med at forme den i forskellige positioner alt efter lyst og behov. Arme og ben er nemlig justerbare. På den måde kan du variere trækaninens udtryk fra dag til dag, og på den måde undgå at blive træt af den.

  Med et produkt i træ fra Kay Bojesen får du en uforgængelig og tidløs dekoration. Selvom disse produkter koster lidt mere end alt det andet nips, som man kan købe andre steder, så holder de også længere og forbliver flotte i længere tid. Det er derfor værd at bruge lidt ekstra penge på en denne smukke trækanin. 
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret