Kategorier
Kay Bojesen Søpapegøje

Kay Bojesen Søpapegøje

Frisk hjemmet op med søpapegøjen fra Kay Bojesen

Der kan være mange årsager til, at man ønsker at friske hjemmets indretning en smule op. Én af de typiske årsager er dog ofte blot, at man har lyst til at anskaffe sig noget nyt, der kan stå og pynte. 
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 749
  DKK 750
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Med den fine og hyggelige søpapegøje fra Kay Bojesen opnår man i den grad sin målsætning. Søpapegøjen er både sød, lille og enkel, og det er intet under, at den er at finde i et utal af hjem. Det er efterhånden mange år siden, at den ikoniske træfigur kom på markedet, men dette ændrer ikke på, at den fortsat er en evig klassiker. 
  Hvis man er indstillet på at finde noget nyt til eksempelvis dagligstuen eller entréen, er den bedårende designfugl således altid en sikker vinder.

  Giv dine gæster noget at kommentere på

  Det er altid rart at blive rost og bemærket for sine indretningsevner, og nyindkøbte nipsting og designgenstande bliver sjældent overset af besøgende gæster. Udover at søpapegøjen fra Kay Bojesen kan stå op pynte i hverdagen, kan man derfor godt regne med, at dens tilstedeværelse kan starte en hel del samtaler. 

  Trods dens lille størrelse, kan søpapegøjen nemlig sagtens tiltrække sig meget opmærksomhed. Hvis man i forvejen har andre af de famøse træfigurer på hylderne, passer den naturligvis perfekt ind i samlingen. Omvendt er der nok af liv i søpapegøjen til, at den uden problemer kan stå placeret fuldkommen for sig selv. Den er simpelthen ikke til at stå for.

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret