Kategorier
Kay Bojesen Tekstil

Kay Bojesen Tekstil

Fine Kay Bojesen plaider til hjemmet

Fine plaider fra Kay Bojesen i 100 procent lammeuld. En anderledes måde at få de velkendte figurer fra Kay Bojesens univers ind i hjemmet. Plaiderne har en god størrelse på 130 gange 170 cm, og kan dermed bruges til at holde de fleste varme. De er produceret i lækkert lammeuld, som ikke kradser. Det betyder, at de er velegnede til at sidde og hygge med og kan bruges af både børn og voksne. 
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 999
  DKK 1513
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Kay Bojesen plaider fås i forskellige farver. Fælles for dem er, at der er vendbart mønster, hvor der er modsatte farver på den anden side. Det gør dem til en fin pyntegenstand til hjemmet, samtidig med at det er et dejligt lunt tæppe at sidde med. 

  Mange anvendelsessteder

  Plaiderne er dekoreret med de kendte Kay Bojesen figurer. De passer dermed perfekt ind i et hjem, hvor der er andre af de fine Kay Bojesen figurer. Men det er selvfølgelig ikke et must, at du skal eje andre Kay Bojesen produkter for at få gavn af de fine plaider. De pynter godt både på sengen, i sofaen eller i lænestolen. Helt ideelle til en rigtig hyggestund, måske med en god kop kaffe, the eller mere børnevenlige drikke. 

  Enkeltheden betyder, at de kan bruges i alle hjem og lige det sted, hvor du foretrækker det. Plaiderne kommer i en lækker kvalitet som de fleste vil elske. Det gælder både voksne og børn. Der kan derfor hurtigt blive rift om tæpperne med de fine figurer. 
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret