Kategorier
Kay Bojesen Til de Mindste

Kay Bojesen Til de Mindste

Kay Bojesen design til de helt små

Kay Bojesen er blandt andet kendt for aben i træ, der kan fås i mange størrelser, men aben egner sig ikke til de mindste. Men du kan også få Kay Bojesen produkter, der også egner sig til helt små børn.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 239
  DKK 2796
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Du kan få plaider i forskellige farver til de små, med et motiv af aben på, både i rød, blå og grå, men du kan også få andre produkter, der egner sig til de helt små og lidt større børn.
  Plaiderne er lavet af lamme uld, hvor motivet er hvidt på f.eks. rød baggrund på den ene side, og rødt på en hvid baggrund på den anden side.

  Ud over plaider, kan man også få legetøj til børnene

  Du kan få en gyngehest fra Kay Bojesen, som er fremstillet i bøg, i et smukt og enkelt design, der er lige så dekorativt som den er brugervenlig. Når dagen kommer hvor dit barn ikke længere er interesseret i at bruge gyngehesten, kan den sagtens stå fremme som en dekoration i hjemmet.

  Gyngehesten så dagens lys i 1936, og lever op til Kay Bojesens ide om at legetøj skal kunne tåle at blive brugt.
  Kay Bojesen har også lavet en rangle, som er fremstillet af eg, i et tidløst, smukt design, der både er brugbar og dekorativ.
  Ranglen så første gang dagens lys i 1932, og Kay Bojesen mente at den var bedst i umalet stand. Dens dimensioner gør den nem for at barn at holde fast i.
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret