Kategorier
Kay Bojesen Zebra

Kay Bojesen Zebra

Savannedyret som passer ind i hvert et hjem

Kay Bojesen zebra har siden 1935 bringet glæde til alle aldre i generationer. Det hvide og sorte håndmalede design giver et klasisk design, som aldrig går af mode, og som passer ind i hvert et hjem og hvert et værelse, både i børneværelset og på sofabordet i stuen.  Zebraen er 14 cm høj og har fire solidt placeret ben, som gør at den er svær at vælte over, hvilket kan være praktisk, hvis den er placeret i børneværelset
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 599
  DKK 600
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Zebraen passer perfekt på en hylde eller på sofabordet, så dens skønhed ikke bliver overset. Zebraen bringer en følelse af de varme lande, samtidig med at den repræsentere en frihed, hvilket varmer hjertet, selv når det danske vejr bringer kolde dage. 

  En gave som bringer glæde til alle aldre

  Som udgangspunkt passer Kay Bojesen dyrene til alle aldre, og kan derfor gives i gave både til dåben og til bryllupet, eller måske bare gives som fødselsdagsgave til en man har kær. Men specielt zebraen bringer glæde til den yngre generation, da de eksotiske savannedyr er spændende, fordi de ser anderleds ud. Udover zebranen, finder du også i Kay Bojesen’s træfamilie af eksotiske savannedyr, dyr som aben, flodhesten og elefanten.

  Zebraen er altså den perfekte gave at give barnet til dåben eller konfirmationen, da han eller hun kan havde den med sig i årevis, og derefter give den vidre til den næste generation. Det er bestemt en gave som bringer glæde til alle aldre og hele familien. 

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret