Kategorier
Lene Bjerre

Lene Bjerre

Hjemmet skal være et trygt og dejligt sted, hvor man kan slappe af alene og sammen med andre, og hvor man kan koble fuldstændigt fra. Med produkter fra Lene Bjerre er netop det vigtige aspekt ved hjemmet i højsædet og med disse produkter kan du i særdeleshed forkæle dig selv og dit hjem.

Dit liv består på mange måder af de ting, som du vælger at bruge og omgive dig med og her er det vigtigt at du vælger nogle ting, som du har lyst til at kigge på og som giver dig en ro og god stemning. For et rodet hjem er et rodet sind og et afbalanceret og roligt hjem er på samme måde et afbalanceret og roligt sind. Og her har dine møbler, pynteting og andre genstande i dit hjem meget at sige. Med Lene Bjerres kollektion af forskellige ting til hjemmet kan du være sikker på at opnå ro i sindet. Der er altid fokus på det æstetiske med Lene Bjerres ting. Det funktionelle er mindre vigtigt da de smukke ting man omgiver sig med også betyder meget og viser hvem du er og gør dit i godt humør.

Noget af det, som du kan erhverve dig fra Lene Bjerre kollektionen er forskellige gardiner, som alle giver et dejligt og smukt pust til din stue, soveværelse eller køkken. Generelt for Lene Bjerre-

produkter gælder det, at de er kendetegnede ved at have blonder, blomster og andre små, sirlige mønster og ofte i nogle lidt douche farver. Og når du køber gardiner fra Lene Bjerre kan du være sikker på, at det ikke er nogle helt almindelige gardiner, som kunne være købt et hvilket som helst andet sted. For disse gardiner er karakteriseret ved at have et fokus på detaljen som er sjældent set hos andre mærker.

En lang række andre pyntegenstande kan man også få fra Lene Bjerre og heriblandt smukke lysestager, fade med krummelurer og detaljer, og duge med blomster og blonder. Mange af detaljerne på produkterne er belagt med sølv- eller guldfarve, hvilket ligeledes skal være med til at give det et skinnende udtryk, som er meget karakteristisk for Lene Bjerre.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 16
  DKK 2000
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret