Kategorier
Lyngby Porcelæn

Lyngby Porcelæn

Historien om en porcelænsfabrik. Lyngby vasen og Lyngby skålene genopstod i 2012 da Porcelænsfabrikken Danmark - Lyngby Porcelæn relancerede de ikoniske vaser og skåle, i tro med de originale klassikere. Porcelænsfabrikken Danmark - Lyngby Porcelæn lukkede i 1969 efter at have sat sit præg på design af dansk brugskunst siden 1936. Virksomheden nåede altså på relativ kort tid at etablere sig en designarv - der har præget dansk design siden.

Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 38
  DKK 2964
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Den cylinderformede vase med de markante riller. De karakteristiske vaser og skåle i hvid og sarte farver er hurtigt blevet særdeles eftertragtede i de danske hjem, takket være det stilrene, traditionelle men moderne udtryk. Vaserne og skålene ser både moderne ud, via de rå riller - men er samtidig så klassiske et det er et under at de har været.

  Den cylinderformede vase tager udgangspunkt i 1930’ernes ide om funktionalitet var i hovedsædet - væk var fokus på overdådig ornamentering. Men i stedet var der fokus på brugen i brugskunst.

  Et bredt udvalg af de skønne vaser og skåle hos KopK.

  Her hos KopK finder du et stort udvalg af de enkle, men genkendelige lyngby vaser og skåle - der signalerer god smag og stil. De tidløse vaser fås i forskellige størrelser of farver. Herunder: Hvid, grøn, gråsort samt i glas. Derudover finder du hos KopK også de flotte skåle i samme design, samt fyrfadsstager med samme dybe riller.

  Køb en vase til dig selv, eller giv en skål eller to fyrfadsstager i gave. De vil med garanti være et hit.
  Hvilken Lyngby Vase er den rigtige. I dag produceres der flere forskellige Lyngby vaser. 

  Det kan derfor være svært at finde rundt i hvilken Lyngby Vase der er den ”rigtige”. Når vi skriver den ”rigtige” henviser vi til den orginale Lyngby Vase, altså den først produceret Lyngby Vase. 

  Den første Lyngby vase blev produceret af Porcelænsfabriken ”Danmark” nok bedre kendt som Lyngby Porcelæn. Lyngby Porcelæn lukket i 1969 og med lukningen stoppede produktionen af vasen. I 2012 genopstod Lyngby Vasen og bliver i dag produceret af Hilfinger Design.
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret