Kategorier
OBH nordica
OBH nordica

OBH Nordica er en gennemgribende skandinavisk virksomhed, og deres produkter er designet med funktionalitet og tiltalende design i højsædet. Deres produkter henvender sig til brug i hjemmet, og de laver både elektroniske husholdningsprodukter samt køkkenudstyr af høj kvalitet. Deres serier af gryder og pander er lavet med revolutionerende teknikker der giver høj sikkerhed under madlavningen og letter hverdagen. Grydelåg med hældetud og dampventil sørger for at holde kogende vand væk fra kokkens fingre, mens deres serie af non-stick belægninger sørger for at madrester ikke bliver siddende i gryden, mens håndtag er varmebestandige og smarte hældetude gør det nemt at arbejde med panderne.

OBH Nordica laver desuden deres køkkenredskaber også en lang række af elektronisk udstyr - fra sublime køkkenmaskiner til effektive rengøringsprodukter og en serie af produkter til personlig velvære.

Hos KopK fører vi et bredt udvalg af OBH Nordicas produkter, og vi er sikrer på at du kan finde noget du synes om, uanset om du leder efter din næste gryde eller håndstøvsuger!

Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 119
  DKK 3600
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  • E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret