Kategorier
Patisse Bageartikler

Patisse Bageartikler

Patisse er en hollandsk koncern der specialiserer sig inden for bageudstyr . De er i særdeleshed kendt for deres bageforme af høj kvalitet. Virksomheden har siden 1989 anvendt navnet Patisse og har mere end 40 års erfaring siden hollandske Ger Norman stiftede virksomheden som et distributionsselskab i 1968. Patisse er i dag markedsfører i hjemlandet og distribuerer desuden til mange andre lande. Herunder: USA, Frankrig og Danmark.

Kvalitetsprodukter til en fair pris

Patisse laver bageartikler til alle. Virksomheden har specialiseret sig i at lave bageartikler og bageforme til alle der er glade for bagefaget. Hvad end du er novice eller professionel bager er der produkter at finde i Patisses sortiment. Så med et produkt fra Patisse får du så god kvalitet som muligt - til den bedste pris som muligt.

Et bredt sortiment af bageforme, bageartikler og bageudstikkere

Sortimentet hos Patisse består af bageprodukter og udstiksforme til alle former for bagværk. Hos KopK kan du blandt andet finde et bredt udvalg af bagemåtter og bageformer som f.eks. forme til flutes og muffins, rugbrødsforme, tærteforme og springforme. Vælg mellem flere forskellige typer af forme så som: Hjerteforme, chokoladeforme, Eclairforme og madeleineforme.

Derudover finder du også hos KopK også et bredt sortiment af Patisses bageudstyr og hjælpemidler så som: Kagerulle, dekorationssprøjte, pensler, sprøjtepose. Gør klar til jul med forskellige udstiksforme. Vælg blandt andet mellem: Hjerte, engel og gris. Eller hvad med et helt sæt af udstikkere med hele alfabetet.

Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 15
  DKK 149
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret