Kategorier
Pillivuyt Ulysses

Pillivuyt Ulysses

Pillivuyt Ulysses

Hvis du leder efter flotte gryder eller fade til at lave mad i, er det en god ide for dig, at du kigger nærmere på Pillvuyt Ulysses. Det er flotte, neutrale madlavningsgenstande, der vil passe godt ind i mange forskellige former for køkkenet. Genstandene er alle holdt i en hvid farve, der gør, at de passer godt til mange forskellige former for køkkener og mange forskellige former for kokke. De er nemme at bruge, og der er tænkt over praktikken så vel som et simpelt og flot design. Det er derfor en god mulighed for dig for at få noget, der er i en virkelig god kvalitet og ser flot ud samtidig. 

Ulysses serien er udviklet af den franske fabrik Pillivuyt, der har mange års erfaring med at lave porcelæn af en god kvalitet. Allerede i 1823, kun fem år efter at fabrikken åbnede, vandt de deres første designpris. Siden er det blevet til et hav af priser for deres simple og elegante designs, der passer ind i mange forskellige former for hjem. 

Vigtigt at have de rette genstande til at lave mad med

Når du laver mad, er der ikke noget mere irriterende, end at din mad ikke bliver ordentlig, fordi du bruger de forkerte genstande til at lave den i. Det er derfor en god ide, at du køber nogle gryder og fade af en god kvalitet, så du kan være sikker på, at de i hvert fald ikke kommer til at stå i vejen for, hvordan din mad bliver. 

Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 283
  DKK 1370
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret