Kategorier
Pillivuyt Stel Boulogne

Pillivuyt Stel Boulogne

Pillivuyt Stel Bologne

Hvis du leder efter et stel, der er simpelt, men samtidig er helt unikt, vil Pillivuyt Bologne være et godt bud for dig. Stellet er holdt i en klassisk hvid farve. Når du først får øje på det, gør det altså ikke meget spræl af sig. Det gør det til gengæld, når du får kigget efter en ekstra gang. Der vil det nemlig være muligt for dig at se de flotte detaljer, der er med til at gøre Pillivuyt Bologne til noget helt særligt. 

Det er de ringe i tallerkner og skåle, der snor sig fra midten og næsten hele vejen ud til kanten. Derudover er det de lidt ujævne kanter, der er med til at Pillivuyt Bologne til noget helt særligt. Det går derfor fra at være et traditionelt hvidt stel til at være et elegant, anderledes stel med kant. Et stel, som du sagtens kan bruge til hverdag, men som du også sagtens kan bruge, når du får gæster. 

Stort udvalg af forskellige tallerkner

Noget af det, der gør Pillivuyt Bologne til noget helt særligt er, at du har så mange forskellige størrelser af tallerkner at vælge imellem. Du kan vælge mellem to forskellige størrelser af middagstallerkner og har også mulighed for at vælge mellem flere forskellige former for skåle til spisebrug og tallerkner. Det er en god mulighed for dig for at finde lige præcis den størrelse, der passer til dit temperament og til dit hjem i øvrigt. Det kan for eksempel være værd at overveje størrelsen på dit bestik, når du skal vælge størrelsen på tallerknerne. 

Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 99
  DKK 430
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret