Kategorier
Pillivuyt Stel Brasserie

Pillivuyt Stel Brasserie

Pillivuyt Stel Brasserie

Brasserie stellet sender tankerne direkte til Frankrig med sine franske ord og citater, der er skrevet som en bort rundt i kanten. Det er et stel for dem, der virkelig holder af det franske og gerne vil have noget af det i deres hjem. Stellet er lavet i et flot design og er i en god kvalitet og kan derfor både bruges til hverdag og til fest. Det er en god mulighed for dig for at få et alsidigt og flot stel, som du vil kunne glæde dig over i mange år fremover. 

Hos Kop K har vi et stort udvalg af forskellige dele fra Brasserie serien. Det gør, at du nemt kan samle dig et komplet sæt af serien, hvis det er det, du ønsker. Du kan for eksempel finde kopper, underkopper, tallerkener og skåle i en lang række forskellige størrelser. Det gør, at det er nemt for dig at finde det helt rigtige stel til dit hjem. 

God kvalitet og flot design

Brasserie serien er lavet af det franske firma Pillivuyt. De har lige siden 1818 stået for porcelæn i en god kvalitet og i et godt design – og det gør de sådan set stadigvæk. Allerede i 1823 vandt de deres første designpris, og siden er de blevet ved med at vinde priser for deres flotte og simple porcelæn, der henvender sig til dem, der gerne vil have noget flot til hverdag og til fest. Deres stel spænder meget vidt, hvilket gør, at der er noget for enhver smag.  

Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 60
  DKK 238
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret