Kategorier
Pillivuyt Stel Patisserie

Pillivuyt Stel Patisserie

Pillivuyt stel Patisserie

Pillivuyt har gennem de seneste mange år stået for god kvalitet og flot design, når det kommer til tallerkener, fade, skåle kommer og meget andet. Patisserie er en serie af flotte fade, der er lige til at komme i ovnen. De er derfor med til at gøre madlavningen meget lettere. Samtidig er de så pæne, at du nemt kan sætte dem ind på bordet, både til hverdag og til fest, hvor du gerne vil gøre lidt ekstra ud af det. 

Pillivuyt er en fransk fabrik, der har udviklet sin egen særlige porcelænsopskrift. Det er en meget holdbar form for porcelæn, der kun bliver mere holdbar af, at den bliver dækket af et lag af glasur og bliver bagt ved en høj temperatur. Det giver nogle fade og tallerkener, der kan holde til meget, og derfor giver Pillivuyt som regel også livslang brugsgaranti på dem. 

Gode redskaber er ikke det vigtigste værktøj til at lave god mad, det er kokken selvfølgelig, men du kan få rigtig god hjælp af nogle gode fade og andre former for porcelæn. De er med til at sikre, at dine ting ikke brænder på, og at de kan holde 

Mærke
  Pris

  [Price]

  DKK 0
  DKK 0
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret