Kategorier
Pillivuyt Stel Sancerre

Pillivuyt Stel Sancerre

Pillivuyt stel Sancerre

Det franske mærke Pillivuyt har altid stået for porcelæn i god kvalitet. De laver selv porcelænsmassen og dækker den med en meget hård glasur, der gør deres tallerkner, kopper og lignende utrolig holdbare. Hvis du gerne vil have et stel af en god kvalitet, som du kan være sikker på at få glæde af i mange år fremover, er det derfor en god ide, at du vælger noget fra Pillivuyt. 

Deres Sancerre stel er et flot, klassisk hvidt stel, der vil gøre det godt på middagsbordet i alle hjem. Du kan vælge mellem et stort udvalg af tallerkner, skåle og kopper. Det gør, at du kan finde lige præcis de ting, som du har brug for til dit hjem. 

Start din samling af Sancerre

Hvis du gerne vil i gang med at samle på Sancerre genstande, er det en god ide, at du starter med at finde tallerkner i den størrelse, der passer til dit hjem. Eftersom der er mange forskellige størrelser af tallerkner, vil det kræve noget overvejelse. Når du starter en samling af et sæt, kan du nøjedes med to forskellige størrelser: en til frokost og forretter og en til aftensmad. Senere kan du udbygge din samling med de øvrige størrelser. 

Det samme gælder for kopper og skåle. Der har du også god mulighed for at finde flere forskellige slags. Så kan det igen betale sig for dig at udvælge en slags og starte din samling der. 

Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 62
  DKK 468
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret