Kategorier
Pillivuyt Stel Vendome

Pillivuyt Stel Vendome

Pillivuyt stel Vendome 

Leder du efter nogle anderledes tallerkner, er det en god ide for dig at se nærmere på Vendome stellet fra Pillivuyt. Stellet er lavet i en flot klassisk hvid farve, men adskiller sig ved at tallerknerne er firkantede frem for runde. Det giver et helt andet udtryk til dit bord og er med til at give dig nogle meget spændende og flotte tallerkner. 

Du kan få de firkantede tallerkner i flere forskellige størrelser. Du kan selvfølgelig både få en stor middagstallerken og en lille frokosttallerken. Det er med til at gøre det nemt for dig at dække bord. 

Når du bruger firkantede tallerkner, har du mulighed for at anrette maden på en helt anden måde, end når du bruger en rund tallerken. 


Klassisk fransk elegance og flot design

Pillivuyt er en stolt og gammel porcelænsfabrik i Frankrig. Helt fra start af har den vundet mange priser for sit flotte design. Det er derfor nogle tallerkner i en rigtig god kvalitet, som du får fra dem. Der er virkelig tænkt over både funktionalitet og design. 

På Pillivuyt laver de selv deres porcelænsmasse. Den dækker de med en ekstremt hård glasur, der er med til at gøre, at tallerknerne virkelig kan klare meget. Det kan for eksempel klare en lang række slag og stød og kan tåle store forskelle i temperatur. 

Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 155
  DKK 250
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret