Kategorier
Pillivuyt

Pillivuyt

I 1818 bliver den traditionsrige og ikoniske fabrikant grundlagt af Jean Louis Pillivuyt og siden da er firmaet kun blevet større og mere populært i ikke kun Frankrig, men i hele verden. Fabrikanten er baseret i det centrale Frankrig og Pillivuyt står for alt fra design og produktion til salg og markedsføring af dette porcelænsstel, som altid udvikles i højeste kvalitet.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 39
  DKK 1700
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  I starten fandtes der ikke så stort et udvalg af produkter fra Pillivuyt, men med tiden er sortimentet steget drastisk og nu kan man på hylderne finde over 1000 produkter, som alle sammen lever op til de høje kvalitetskrav, som Pillivuyt stiller til samtlige af deres produkter. For ved køb af et Pillivuyt produkt kan du være sikker på, at der ikke er gået på kompromis med kvaliteten da dette er noget, som Pillivuyt går meget op i at opretholde. Samtlige af de stentøjsprodukter, som udvikles fra Pillivuyt fabrikken i Mehun sur Yévre, kan kombineres på kryds og tværs og de vil se så fine ud i dit køkken.

  På spisebordet vil samtlige produkter tage sig godt ud. Dette skyldes, at samtlige produkter er yderst funktionelle, samtidigt med, at de også lever op til nogle æstetiske standarder, som kun de færreste porcelænsprodukter lever op til. På ethvert bor vil de smukke stel pynte som de genstande de er i sig selv eller sammen med andre ting.

  Der findes et stil fra Pillivuyt til enhver smag. Et af dem er stellet Bretagne, som har en mat overflade, som både er rar at røre ved og ser super fin ud. Alternativt kan man vælge stellet ’Sølvkant’-stellet, som er et bistrosæt, og på alle produkter er påført en sølvkant, som gør, at der er en råd tråd for samtlige produkter. Også stellet Solene kan låse op på ethvert spisebord, og stellet er kendetegnet ved dets dekorationer og blomstermønstre, som giver et smukt udtryk på spisebordet på de forskellige steldele.
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret