Kategorier
Be Friends

Be Friends

Poul Pava Be Friends

Med Poul Pavas Be Friends serien bliver du taget med ind i et skævt og skørt univers. Poul Pava er kendt for sin naive streg, der giver nogle hyggelige og fine detaljer på stel, saltbøsser og meget andet. Be Friends serien består af 13 karakteristiske figurer, der går igen på de forskellige dele i serien. 

Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 125
  DKK 126
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter

  Be Friends er skabt i et samarbejde mellem Poul Pava, illustratoren Tamara Lara Furrer og Aida. Det er dermed en serie med genstande af en rigtig god kvalitet, hvor der virkelig er tænkt over det unikke og kvaliteten på en gang. Det er noget af det, der er med til at gøre Be Friends til noget helt særligt. 

  Brug Be Friends til hverdag eller som et indspark i køkkenet

  Nogle er vilde med Be Friends og elsker det ubetinget. Hvis du hører til en af dem, handler det om, at du finder alle de dele fra Be Friends, som du gerne vil have. Det er super sjove ting, der er gode at have i hverdagen. 

  Det kan dog også være, at du bare gerne vil have nogle få genstande fra serien. Med de naive streger og sjove figurer kan tingene sagtens stå alene. Hvis du gerne vil have et sjovt indspark i dit køkken eller bruge det som en sjov gave til en ven, er Be Friends også en rigtig god serie for dig. 

  Som navnet er der med Be Friends netop tale om flere figurer på samme genstand, der er venner. 

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret