Kategorier
Flower

Flower

Poul Pava Flower

Poul Pavas Flower stel, der er lavet i samarbejde med Aida, er et sødt stel, der leder tankerne hen på sorgløse sommerdage. Poul Pava har sin helt egen unikke, naive stil, der er en sjov tilføjelse til ethvert middagsborg og ethvert køkken. Hvis din tilgang til livet er, at det ikke behøver at være alt for højtideligt, er det en god ide for dig, at du vælger noget service, der afspejler din indstilling. Det kan for eksempel være Poul Pavas Flower. 

Mærke
  Pris

  [Price]

  DKK 0
  DKK 0
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter

  Du kan få et stort udvalg af Flower serien, hvilket giver dig mange forskellige ting at vælge imellem. Du kan have bare en enkelt ting eller samle, så du har et helt sæt af det. Det er helt op til dig, hvad du foretrækker. Det vigtigste er, at du bliver en lille smule gladere, hver gang du ser de farverige blomster. 

  Alle genstandene i Flower serien er lavet i en god kvalitet, så du kan være sikker på at kunne have glæde af dem i mange år fremover. Det er firmaet Aida, der står for at sætte de fine blomster på deres flotte stel. De har mange års erfaring med at lave stel i en god kvalitet og i et flot design. De fine Poul Pava blomster bliver en elegant tilføjelse til stellet og passer perfekt til dem, der ikke synes, at et stel behøver at være så selvhøjtideligt. 

  Stellet egner sig også godt som gave, fordi du netop bare kan nøjes med at have et enkelt af dem. Det er en rigtig god mulighed for at finde en sjov gave. 

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret