Kategorier
Friendly Poets

Friendly Poets

Poul Pava Friendly Poets

Poul Pava er kendt for sit naive univers og sine skæve og sjove personer, der pryder både kopper, skåle, tallerkener og mange andre ting. Med Friendly Poets serien får du både de flotte og farverige figurer og nogle af Poul Pavas mange sjove citater som: ”Jante bliver kun til noget, hvis du giver den lov”. Det er citater, der er fulde af humor og varme, og som vil bringe smilet frem, hver gang du ser det. Det er noget af det helt særlige, som Poul Pavas motiver kan: De kan bringe smilet frem hver gang. 

Mærke
  Pris

  [Price]

  DKK 0
  DKK 0
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter

  Hvis du er på jagt efter nogle skæve og anderledes ting til dit hjem med masser af farver og krydret m ed lidt lommefilosofi, er det derfor en god ide for dig, at du vælger Poul Pavas Friendly Poets. De er super søde og sjove. Du kan vælge at have bare en enkelt ting, men kan også sagtens have mange forskellige ting stående. 

  Poul Pavas Friendly Poets er lavet af Aida, der i over 60 år har stået for god kvalitet til de danske hjem. Det er for eksempel med tallerkener, bestik og forskellige opbevaringsløsninger som skåle og krukker. Når de bliver prydet med Poul Pavas motiver, bliver de kun endnu sjovere. Det er derfor en god mulighed for dig for at få nogle unikke og skæve ting, hvor kvaliteten er helt i top. 

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret