Kategorier
Great Guys

Great Guys

Poul Pava Great Guys

Great Guys serien pryder Poul Pavas kendte, naive og sjove streg stadig genstandene. Forskellen fra det Poul Pava, som de fleste kender, er, at det hele er holdt i sort streg på en hvid eller grå baggrund. Det giver et langt mere råt og nordisk udtryk, som man også på nogle måder kan sige, tager Poul Pavas streg væk fra det barnlige og over i den mere voksne og dystre verden. 

Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 79
  DKK 160
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter

  Det betyder dog ikke, at figurerne ikke stadig er lige så finurlige, skæve og skøre, som de var tidligere. Det er de bestemt. Du vil stadig få et smil på læben over dem. Det kan for eksempel være, når du finder et stort smilende hoved under maden på fadet. Det er derfor stadig en god mulighed for dig for at tilføje noget sjov og spas til køkken – bare på en lidt mere voksen og sofistikeret måde. 

  Great Guys serien er lavet i samarbejde med det danske firma Aida. De har i mange år lavet blandt andet tallerkener og opbevaringsgenstande til de danske hjem. Gennem alle årene har de stået for god kvalitet og godt design. Det gør sig selvfølgelig også gældende, når deres genstande er prydet af de sjove og skæve Great Guys figurer. 

  Genstandene er lavet i glas eller hvidt porcelæn, hvilket giver en flot baggrund for de mørke figurer. Derudover kan de gå i opvaskemaskinen. Det gør dem perfekte til et moderne hjem, hvor der ikke er tid til at stå og vaske op i hånden.

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret