Kategorier
Poul Pava

Poul Pava

Den karakteristiske streg af Poul Pava ses i et hav af forskellige produkter så som fade, skåle og tallerkener. Stilen er sprælsk og levende, hvilket er noget af det, som gør, at mange kan lide disse mønstre. Poul Pava illustrerer med sine levende illustrationer barnet i os alle sammen og det er noget, som virker tiltalende på mange.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 49
  DKK 500
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Med porcelænsprodukter fra Poul Pava kan du ikke undgå at få et smil frem på dine og dine gæsters læber for der er ingen, der kan sige sig fri fra at elske de finurlige tegninger, som pryder de porcelænsprodukter, som kan findes fra Poul Pava. Nogle af de ting, som kan nævnes i kollektionen er fadsæt og termokrus. Et andet produkt er en partyskål, som lige præcis har den rigtige størrelse til popcorn og chips til dine gæster. Det er ikke kun på porcelæn, at Poul Pavas smukke og sprælske tegninger kan findes. For hans streg pryder også pyntegenstande lavet af glas så som fyrfadsstager, som kan give et smukt lys.

  Mange af de produkter, som Poul Pava har lagt streg til er kendetegnet ved at være en del af serien ’Friends’, som er en serie med tegnede figurer, som er tegnet på en måde så det er tydeligt, at de er venner. Dette understreger også Poul Pavas til tider naivistiske stil, som han ynder at tegne i. Med et produkt, som har påtegnet disse sprælske og umiddelbare tegninger i dit hjem vil du ikke kunne undgå at blive glad og du kan med rette vise genstandene frem for dine gæster. Men det er dog ikke kun det æstetiske, som Poul Pava lykkes med, for også det funktionelle bliver opfyldt idet, at samtlige produkter med Poul Pavas tegninger er udviklet med henblik på at opfylde et formål, hvilket kan være alt fra at servere popcorn til en fest eller til at lyse vintermørket op med et par fyrfadslys.

  Poul Pava bor på Bornholm hvorfra han udfører sit arbejde og her kan findes en butik, hvor han sælger sine produkter, samt malerier.
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret