Kategorier
Rikki Tikki

Rikki Tikki

Rikki Tikki er navnet på en slags paraplybetegnelse for en lang række forskellige produkter lavet af et hav af forskellige designere. Det, som samtlige designere har til fælles er, at de er fra norden og at deres design derfor tager udgangspunkt i den nordiske stil, som er karakteriseret ved at være subtil, men alligevel have karakter.

Du kan finde mange forskellige ting, hvis du går på opdagelse i sortimentet fra Rikki Tikki for udvalget er så bredt og består af både så mange designere og så mange forskellige produkter, at der er noget til enhver smag. Hvis du køber noget til dig selv vil du helt sikkert kunne finde noget, men samtidigt er du også garanteret, at finde noget, hvis du er på udkig efter en gave, uanset om det er en fødselsdag hos en ældre herre eller om det er en dåb til en lille ny eller måske en studentergave til en netop gradueret studine.

Blandt de mange forskellige mærker kan du blandt andet købe produkter fra Blue Dancers, Elephant Parade samt Medusa, som er navnet på en lang række produkter med et smukt design, som har en hvid baggrund hvorpå der er påmalet blå blomster og andre mønster. Fra samme mærke kan du også finde glas med flotte detaljer, som er inspireret af smukke krystaller.

Hos Rikki Tikki finder du også pyntegenstande til forskellige begivenheder. Blandt andet kan du finde fine nisser og andre ting til den søde juletid og samtlige af disse ting vil pynte på julebordet i december. I samme serie som nisserne finder man også små fine klovne, som skaber godt humør med deres næsten barnlige stil, som dog alligevel skiller sig ud og passer godt ind i stuen. Til sofaen kan du også finde pynteting så som fine puder, som blandt andet er prydet med striber og som er dejligt bløde.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 24
  DKK 1900
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret