Kategorier
Arne Jacobsen ure

Arne Jacobsen ure

Elegante og altid klassiske Arne Jacobsen ure. Det er ganske vigtigt at følge med tiden – det gælder både helt konkret og i overført betydning, og med et Arne Jacobsen ur skabt i Rosendahl design er det nemt at gøre begge dele på én gang. Med et vægur fra Arne Jacobsen kan man være sikker på at få en enkel og klassisk tilføjelse til indretningen i sit hjem eller på sit kontor. Man kan vælge mellem forskellige størrelser, fra 12 centimeter i diameter.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 695
  DKK 5095
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Og op til 48 centimeter i diameter, og mellem forskellige designudtryk. Og i modellerne Roman, City hall og Bankers samt Station. Fælles for alle urene er deres klassiske udtryk og rene linjer, der vil passe flot ind, hvor end det bliver placeret på en væg. Man kan også vælge et Arne Jacobsen bordur i forskellige designs, der med 11 centimeter, er et mindre ur men som til gengæld kan stå ved natbordet eller lignende, da det har indbygget alarmfunktion.

  Følg også med i temperaturen. Det er ikke blot ure, der viser tiden, der falder under ur-kategorien for Arne Jacobsens design af ure for Rosendahl. Her finder man nemlig også både et termometer og et hygrometer. 

  Begge måleenheder er af samme klassiske og enkle design som de gængse Arne Jacobsen ure for Rosendahl, og de vil derfor også være en spændende tilføjelse til en samling, der allerede inkluderer et regulært Arne Jacobsen ur.  Med et termometer kan man følge med i temperaturerne, og med et hygrometer kan man måle fugten i indeklimaet, så man altid er på forkant med begge. 
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret