Kategorier
Picto Ure

Picto Ure

Ikoniske Picto ure fra Rosendahl. Et ur behøver bestemt ikke at være en praktisk foranstaltning, der hænger på væggen, så du nemt kan se, hvad klokken er. Det skal det selvfølgelig også være, men det er for mange lige så vigtigt, at deres ur er lavet i et flot design, der er med til at bidrage til deres hjem med den stil, det er lavet i. Hvis det er et ur, der opfylder det sidste krav, som du er på udkig efter, er et Picto ur noget for dig.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 395
  DKK 395
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Picto uret fra Rosendahl blev skabt i 1984 af Erling Andersen og Georg Christensen, og siden har det opnået status som dansk ur-klassiker. Det simple design med en viser og en enkelt prik gør, at uret er meget nemt at aflæse, samtidig med at det er skrællet for alt overflødigt. Det giver et ur, der er noget helt udover det sædvanlige. Det er også derfor, at uret er en fast del af udstillingen på MOMA, Museum of Modern Art i New York.

  Du kan vælge mellem forskellige farver af uret. Det er med til at gøre, at du nemt kan finde den farve, der vil passe til dit hjem og stilen i det. 

  Uret er lavet i holdbart plexiglas, har ikke noget topglas og er 16 centimeter i diameter. Det kører på batterier, og det er derfor nemt at sætte nye i, når uret løber tør. Det giver derfor alt i alt et ur, som du kan bruge i mange år fremad. 
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret