Kategorier
Rosendahl Bestik

Rosendahl Bestik

Rosendahl Grand Cru - gode spiseredskaber. Det er et stort valg at købe bestik til sit hjem. Det bliver højst sandsynligt et bestik, som du kommer til at leve med i mange år fremover. Det er derfor vigtigt, at du får valgt det helt rigtige. Det koster nemlig nogle penge at anskaffe et sæt, hvor der er både knive, gafler, skeer og teskeer til mellem seks og tolv personer, hvilket er det mest almindelige antal.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 67
  DKK 1275
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Du kan selvfølgelig også vælge at have både flere eller færre dele alt efter, hvad du har brug for. Her hos KopK kan du købe bestikket enkeltvis, så du køber det, som du mangler. Det kan for eksempel være, hvis du har mistet en gaffel. Det er også en smart løsning til andre redskaber end selve bestikket. Der vil du nemlig som regel også kun have brug for en. Det gælder for eksempel for en kagegaffel. 

  Hvis du skal købe et større sæt bestik, kan du dog nemt gøre det ved at købe sæt med enten fire eller 16 dele. Det gør, at du hurtigt når op på det antal, som du har brug for.

  Rosendahl Grand Cru bestikket er lavet med den klassiske Grand Cru rille i. Det giver et meget fint og minimalistisk bestik, der vil gøre sig godt på en lang række forskellige spiseborde. Hvis du gerne vil have bestik i et lidt blødere look, kan du gå efter det, der hedder Grand Cru Soft med rundere former. 
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret