Kategorier
Rosendahl Kander

Rosendahl Kander

Flotte kander fra Rosendahl. Den kendte - og anerkendte - serie Grand Cru fra Rosendahl har et godt image, et klassisk look og et elegant aftryk. Det er ingen undtagelse med Grand Cru-kanderne, der med deres klassiske og veldrejede, nordiske design kan passe godt ind i ethvert hjem. De findes i nogle skønne farver, som rosa, blå og støvet grå, så det er muligt at finde en farve, der passer den enkelte.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 119
  DKK 440
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Udover at se godt ud, har man med kanderne i porcelæn et slidstærkt og holdbart produkt, der er beregnet til at blive brugt. De er ikke kun til pynt. Men de er med deres smukke rene linjer en fryd for øjet, mens de går bordet rundt blandt folk. Både til hverdag og til fest.

  Har man produkter fra Rosendahl Grand Cru stående hjemme i forvejen, er det oplagt at samle videre med en smuk kande. Eller at købe en i gave til en, der samler på Grand Cru – eller blot kunne have glæde af en ny, flot kande i en dejlig farve.

  Forskellige typer kander. Der er flere typer Grand Cru-kander at vælge imellem, herunder mælkekanden. En elegant og stilfuld måde at servere kold eller varm mælk på ved morgen- eller kaffebordet. Skal det være varm mælk, er det dejligt praktisk, at mælkekanden kan tåle mikrobølgeovn. Det samme gælder for tekanden og sovsekanden, der også er praktisk udformet i forhold til anvendelse. Samtidig med, at de med hver deres rene og pæne stil tager sig godt ud på bordet.
   

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret