Kategorier
Rosendahl Karen Blixen Jul

Rosendahl Karen Blixen Jul

Smuk jul med Karen Blixen. Lad Karen Blixen pynte dit hjem til jul. Lad hende trylle juleglæden og hyggen ud i alle kroge og hjørner. Med Karen Blixen juleserie fra Rosendahl er julehyggen hjemme! De har formået at skabe en smuk og eventyrlig samling af julepynt, hvor stilen emmer af dansk natur og kultur. Pynten ser på én gang elegant og højtidelig ud, men også hyggelig og traditionsrig.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 79
  DKK 560
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Mange af produkterne har snor i og vil tage sig smukt ud på de danske juletræer, hvor de vil stråle af glans og juleglæde. Det sidste kan man også sige om seriens kønne juletræslyseholdere, der uden tvivl vil klæde ethvert juletræ og juletræslys.  
  De kønne forgyldte og forsølvede pynteting er ikke kun til juletræet. 

  Nogle af produkterne er velegnede til ophæng i vinduet, mens andre igen er beregnet til bordpynt. Så mens nogle hjerter, stjerner, nisser, snemænd og engle kan pynte og stråle fra træet og vinduerne, kan andre sprede hygge fra bordet eller hylden. På den måde kan Rosendahl Karen Blixen rent faktisk sprede juleglæde rundt i hele hjemmet.

  Hygge fra naturen. Når man ser på de forskellige pynteting fra Karen Blixen juleserie, ser man mange elementer hentet fra naturen. Blomster, træer, neg, kælketur, snemand, nødder og så videre. Dét kombineret med andre og velkendte juleelementer som engle, hjerter og stjerner, giver en fantastisk og eventyrlig helhedsfornemmelse. En fornemmelse af jul og højtid, natur og vejr, sne og sjov, kærlighed og varme – i ét stort, herligt potpourri af hygge og glæde.

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret