Kategorier
Rosendahl Kværne

Rosendahl Kværne

Salt og peber med stil med Rosendahl kværne. Det er ikke svært at komme i tanke om madretter, hvor der skal bruges salt og peber. Salt og peber bruges under tilberedning af de fleste middagsretter, som ekstra drys på frokostretter og som uundværligt tilbehør til alverdens retter med æg. Friskkværnet salt og peber giver maden et ekstra pift, samtidig med at man kan nyde de velkendte krydderiers aromatiske dufte, der frigives, mens man kværner.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 93
  DKK 468
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Med Rosendahls stilrene og smukke kværne kan du kværne salt og peber i fin stil. Både i køkkenet under madlavningen, ved bordet til hverdagsmiddagen og til den fine opdækning til festmåltidet. Der er flere forskellige typer kværne i forskellige materialer at vælge imellem. Fælles for dem er en god kvalitet og et flot og skarpt design, der klæder enhver opdækning. Og så er de udformet så praktisk, at de kan holde på krydderierne, så de ikke ender på bordet og dugen.

  Ikke kun til salt og peber. Rosendahls kværne er ikke kun til salt og peber. De kan også kværne din instant kaffe, hvis du har brug for det. Lettere bliver det ikke.

  Men der er også andre muligheder fra Rosendahl for dine krydderier. Måske har du brug for de mere grove udgaver af salt og peber, hvortil salt- og peberkar er en oplagt mulighed. Praktiske under madlavning, elegante på middagsbordet. Andre krydderier kan også med fordel få en lækker indpakning med Rosendahls krydderiglas med trælåg – eller i en kværn. 
  Så frem med krydderierne – og lad dem folde sig smukt ud på bordet i selskab med Rosendahl.

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret